Ποιοι είμαστε

Στα τέλη του 2012 ιδρύθηκε στο νησί των Σπετσών το εργαστήριο παρασκευής φυτικών προϊόντων του Ελαιώνα του Ήλιου. Τα προϊόντα της οικοτεχνίας είναι αποτέλεσμα πλούσιας κληρονομιάς, καρποφόρων συνεργασιών και δια βίου μάθησης.

Η πλούσια κληρονομιά που κρυβόταν στα κιτάπια του Παππού και τις συνταγές της Γιαγιάς αποτέλεσαν το βασικό ερέθισμα για τη δημιουργία προϊόντων, που μπορούν να πλαισιώσουν ένα ευρύ φάσμα καθημερινών αναγκών. Η ποιότητα των πρώτων υλών, ο έλεγχος του τελικού προϊόντος και οι ανάγκες του τελικού αποδέκτη είναι κάποιες από τις βασικές μεταβλητές την παραγωγικής διαδικασίας.

Συνεργάτες

Χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά του δικτύου συνεργατών της επιχείρησης το όνειρο του "Ελαιώνα του Ήλιου" θα είχε μείνει κρυμμένο στο μικρό σημειωματάριο γεμάτο ιδέες και σκέψεις που κουβαλάει πάντα μαζί της η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Ελένη Κεφαλωνίτου.

Οι πελάτες είναι οι βασικότεροι σύμμαχοι της επιχείρησης, καθώς όλα τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί μετά από κάποια προσωπική επιθυμία και ο βαθμός της προτίμησης τους σε αυτό καθορίζει αν θα ενταχθεί στο συνταγολόγιο του "Ελαιώνα του Ήλου" προκειμένου να επωφεληθούν και άλλοι άνθρωποι από αυτό.

H Ελένη Κεφαλωνίτου, είναι εταιρικός αντιπρόσωπος των εταιριών PRANAROM και HERBALGEM για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ασχολείται από πολύ νεαρή ηλικία με την φυτοθεραπεία, τα βότανα και την αξία των φυτικών πρώτων υλών. Εκπαιδεύτηκε από τον ιατρό Νικόλαο Χρηστίδη, ψυχίατρο, ψυχαναλυτή, κλινικό αρωματοθεραπευτή, καθώς και από το «Collège International d’ Aromathérapie Dominique Baudoux», στην επιστημονική αρωματοθεραπεία και στην Γεμμοθεραπεία. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης και Κατάρτισης Βοτανοθεραπείας – Αρωματοθεραπείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  

«…Τα βότανα και τα αιθέρια έλαια συνοδεύουν και φροντίζουν εμένα και την οικογένειά μου από τότε που γεννήθηκα. Η ζωτική τους ενέργεια είναι ασύλληπτη και μαγευτική. Η σε βάθος μελέτη τους, μου γέννησε την επιθυμία να θέλω να μοιραστώ γνώσεις και εμπειρίες με όσους ανθρώπους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να ωφεληθούν από τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Απαραίτητη προτεραιότητα είναι ο σεβασμός και η προστασία της Μητέρας Φύσης καθώς και η χρήση φυσικών προϊόντων…»  

Ο επιστημονικός συνεργάτης της επιχείρησης είναι ο ιατρός Νικόλαος Χρηστίδης, καταρτισμένος επιστήμονας σε θέματα ιατρικής αρωματοθεραπεία και με μεγάλη εμπειρία σε αυτό τον κλάδο εναλλακτικής ιατρικής.

Η Pranarom International κλίνει το κύκλο των καρποφόρων συνεργασιών παρέχοντας προϊόντα που πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας και είναι συνώνυμα της υψηλή ποιότητας. Τα προϊόντα της Pranarom χρησιμοποιούνται σαν πρώτη ύλη στις συνταγές του “Ελαιώνα του Ήλιου” αλλά και σαν συμπληρωματικές προτάσεις. Το πολυτιμότερο όφελος από την συνεργασία με την βελγική εταιρία είναι η δια βίου εκπαίδευση που προσωπικού του εργαστηρίου μας για θέματα ιατρικής αρωματοθεραπείας.

athinarom
pranarom
drchristides

Το Εργαστήριο

Το εργαστήριο του Ελαιώνα του Ήλιου βρίσκεται στο νησί των Σπετσών και κατέχει τις πιστοποιήσεις για τις σειρές των προϊόντων που διαθέτει η επιχείρηση. Καθώς και τους φακέλους ασφαλείας των πρώτων υλών προμηθευτών.  

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30.210-6911022

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: info@elaionastouiliou.gr

Διεύθυνση: Ευαγγελίστριας, Σπέτσες

Ωράριο: Καθημερινές: 10 π.μ. ~ 5 μ.μ.